O blogu

FOTOGRAFIJA ⋅ PUTOVANJA ⋅ ISTRAŽIVANJA ⋅ ŽIVOT ⋅ UMJETNOST

Upravo stojim pred laptopom, gledam u tipkovnicu, slova ispred mene iskaču teško stvarajući ijednu suvislu rečenicu. Sada shvaćam da zadatak koji je izgledao lagan, ipak nije tako jednostavan. Trebam napraviti blog.  Zapela sam na samom naslovu, a kako da ga i smislim kad u mojoj glavi vlada kaos tema.

Od kad znam za sebe volim fotografiju. Kroz godine, fotografija je postala dio mene i zapravo način kroz kojeg se najlakše izražavam. Riječi su već druga priča, od milijun riječi koje imam za izgovoriti ili napisati, problem nastaje kada sve te riječi pokušam složiti u jednu cjelinu. Najradije bih sve riječi koje imam na umu izbacila kao puzle iz kutije, a onda pustila nekoga da ih spaja.

Nekako, logično razmišljajući i želeći stvoriti dobar sadržaj svog bloga, krenula sam od fotografije. Motivi koje fotografiram su toliko šareni i tematski raznoliki da jednostavno obuhvaćaju sve. Ponekad imam osjećaj kao da posjedujem treće oko koje mi omogućava da svima pokažem svijet onakvim kakvim ga ja vidim, a vjerujte mi nekad ga vidim na način kojeg niste mogli ni zamisliti.

Tko sam ja?

andela-scepanovicZovem se Anđela Šćepanović, dolazim s otoka Korčule, točnije iz Vele Luke. Do sada ste mogli shvatiti da se bavim fotografijom. Uz fotografiju, s vremenom se pojavilo zanimanje i za videografiju, pa pomalo i za grafički dizajn. S završenom ekonomskom školom, moje zanimanje je zauzeo i marketing.

Danas nekako sve to što volim, spajam kroz svoje različite poslove. U životu mi je zaista važno da radim ono što volim. Čovjek uči dok je živ, pa tako imam potrebu svakog dana učiti nešto novo. U Algebri sam upisala program obrazovanja Specijalist internet marketinga, kao zadatak nastao je ovaj blog. Tko zna, možda postanem i neka “opasna” blogerica.

Ime bloga

Blog je dobio svoje ime, tj. dobio je moje ime – Anđela Šćepanović. Zašto komplicirati s imenom kad kroz ovaj blog ulazite u moj svijet, to sam ja. Sadrži  sve one priče i teme koje mogu na jedan zanimljiv način dokumentirati kroz fotografiju, a ponekad i video. Putujem, istražujem, živim… U svakom trenutku nalazim inspiraciju i vidim nove kadrove, te “spajam svoje razbacane puzle” i nadam se stvaram jedan i tekstom zanimljiv sadržaj.

A sada uživajte čitajući i gledajući svijet kroz moje “ružičaste naočale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *