Ukrala sam halloween maškare

Skupina alternativaca iz Vele Luke je prošlog tjedna povodom noći vještica organizirala kostimirani party. Ipak, party nije tema mog današnjeg posta, već prilika da  “ukradem nekoliko halloween maškara i napravim mali fotosešn.

Savršeno dekoriran interijer

Kada sam čula da se organizira kostimirani party, prva pomisao je bila da se na tom partyu sigurno kriju moji budući modeli. Naravno, modele nije bilo teško pronaći. Prije samog početka dok još nema gužve, napravila sam mini fotosešn. Upravo je prostorija u kojoj se održavao party zahvaljujući dekoracijama koje su osmislili mladi veloluški alternativci izgledala kao savršena podloga za moje modele. Viseći duhovi, paukove mreže, zanimljive slike na zidovima, jednostavno sve je izgledalo savršeno. Jedini problem nam je predstavljala loša svjetlost, ali uz pomoć asistenta, tj. mog brata taj je problem rješen.

Napokon smo se bacili na posao ograničeni vremenom. Modeli su bili spremni, te izgledali savršeno. Danijelu i Jopu je moj objektiv već upoznao, naravno, svakog puta u nekim ludim foto idejama. Kristina im se pridužila na par fotografija, te se brzo uklopila u njihovo ludilo.

Thirteenia Art

Jedan od modela, tj. Danijela (Thirteenia Art) je jedan od glavnih “krivaca” za šminku. Osim šminke, također je zaslužna za rog na njenoj glavi, te rogove na Jopinoj glavi. Ovu mladu umjetnicu će te često moći gledati kao model na mojim fotografijama u zanimljivim fotosešnima. S obzirom na njenu kreativnost i lude ideje koje ja obožavam, vjerujem da i ostalih oblika suradnje neće nedostajati.

Danijela (Thirtenia Art)
Danijela (Thirtenia Art)

Iako je vremena bilo jako malo, uspjeli smo napraviti nekoliko zanimljivih fotografija. Sada uživajte u ovoj mini galeriji do sljedećih fotosešna kojih u pripremi ima već nekoliko.

Klikni na fotografiju za prikaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *